Arton Puheenvuoro- Blogi Parantamisen varaa on

Kreikassa hallituksen vastaista rähinöintiä

Ylen TV- uutisissa sanottiin tänä aamuna että EU:n Kreikalle myöntämän lainan ehtoihin suostumista kannattava mielenosoitus Ateenassa oli muuttunut nykyhallitusta vastustavaksi rähinöinniksi.

Olisikin pieni ihme elleivät edes muutamat kreikkalaiset olisi ymmärtäneet sitä seikkaa, ettei Kreikka voi jatkaa velaksi elämistä, ellei kukaan lainaa sille, ekä lainaajia taida löytyä muita kuin juuri EU- maat ja IMF.

Muuten koko show näyttää jatkuvan käsikirjoituksen mukaan. Ratkaisua, joka on sovittu jo aikoja sitten, venytetään viimetippaan, että näyttäisi siltä että kummankin osapuolen kannattajien näkemyksiä puolustettaisiin viimeiseen pisaraan.  

Alkaa tosiaan yhä enemmän vaikuttamaan siltä että kyseessä on näytös, jonka käsikirjoittajat ovat ehkä Saksan ja Ranskan johtajat ja jossa Kreikan nykyjohto näyttelee omaa osaansa mahdottoman hyvin, eli ihan kreikkalaisen draaman perinteen mukaisesti.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Omituista, ettei kreikkalaiset mediat tiedä moista kertoa (Hämiö)

http://www.zougla.gr/newspapers

Ensinnäkin kukaan ei halua melkein 8 miljardin leikkauksia, joita ei voi tehdä kirjaimellisesti tappamatta heikompia ja nyt on "leikkauksia tukenut" kansa kääntynyt leikkauksia vastustavaa hallitusta vastaan!

Ei pidä uskoa kaikkia huhupuheita. Höpsismi on Aku Ankka kamaa!

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Ei pidä uskoa kaikkia huhupuheita. Höpsismi on Aku Ankka kamaa!"

Se maininta rähinöinnistä taisi olla jossakin kenttätoimittajan raportissa, pitäisi katsoa uudestaan.

Olipa siinä raportissa perää tai ei, ihmettelen kovasti kreikkalaisten "loogista" ajattelua, elleivät he tajua että velaksi eläminen loppuu jokatapauksessa, ellei ehtoihin suostuta.

Juha Hämäläinen

Missä kunnossa on kotipuutarhan looginenajattelu ? Olisiko syytä korjata roskat omasta pihasta, ennen kuin arvostelee naapuria ?

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Olisiko syytä korjata roskat omasta pihasta, ennen kuin arvostelee naapuria ?"

Olet oikeassa. Mutta malka on aina helpompi erottaa toisen silmästä kuin rikka omasta.

Toki tämä Suomenkin velkaantuminen on havaittu ja SSS- hallitus puuttuu siihen näköjään kovalla kädellä, kyykyttämällä köyhää, mutta säälimällä rikasta, niin että edellämainittu maksaa ja kärsii.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Kyllä naapuria voi arvostella jos naapuri heittää roskansa toisten pihoille ja sitähän Kreikka juuri harrastaa.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #5

Saksa ja Ranska ne on jotka levittää ydinjäätettään ympärinsä ja Suomen tollot lupasivat loppusijoittaa sen kainaloosi, koska saivat komean pakasteviran............ Joten "Sitä saa mitä tilaa!" Äänestäkää viisaammin!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset