Arton Puheenvuoro- Blogi Parantamisen varaa on

Ei Orpokaan uskaltanut sanoa sitä mitä pitäisi sanoa.

Uuden Suomen uutisen mukaan Petteri Orpo olisi esittänyt turvapaikanhakijoiden palkka-alea, jotta heidän työllistämiskysymyksensä saataisiin paremmin ratkaistua.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/165431-ay-pomo-lataa-nyt-se-tapahtui-kok...

Orpo on rohkea mies ja rehellinen.  Hän näyttää olevan rohkeampi ja rehellisempi kuin kukaan muu suomalainen politikko on koskaan ollut. Sekään ei vielä merkitse sitä että Orpo olisi erityisen rohkea ja rehellinen.

Jos Orpo olisi ollut tavallisen suoraselkäisen suomalaisen miehen lailla rohkea ja rehellinen, hän olisi esittänyt yleistä palkka-alea, jotta suomalaisten ja Suomesta turvapaikkaa hakevien työllistyminen olisi helpompaa.

Ei se sen kummempaa ole kuin mitä prisman tavaroiden halpuutus oli männävuonna. Jos tavara, siis tässä tapauksessa suomalainen työ, ei käy kunnolla kaupaksi. sitä pitää halpuuttaa, johan menee kaupaksi.

Petteri Orpo on politikoksi harvinaisen rehellinen, rohkea ja suoraselkäinen, mutta se ei vielä tarkoita sitä että Orpo olisi rehellinen rohkea ja suoraselkäinen.

Orpo on politikko, eivätkä rehelliset, rohkeat ja suoraselkäiset politikot menesty Suomessa. Orpo on politikkona menestynyt .... hän ei siis voi olla rohkea, rehellinen ja suoraselkäinen, jos hän olisi sellainen, ei häntä olisi valittu edes eduskuntaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset