Natsit ulos kaapista

Kukaan ei koskaan tunnustaudu natsiksi, paitsi ehkä muutama sata, ehkäpä juuri ne jotka siellä Tampereen kadulla juuri  marssivat ja natsilippujaan heiluttelivat ovat niitä todellisia natseja.  Ainakin he uskaltavat tunnustaa olevansa natseja ja ilmoittavat olevansa natseja.

Demokratiaan kuuluu että natsit saa marssia ja heilutella lippujaan ja ilmaista mielipiteitään.

Jotkut äärivasemmalla, tai jotkut muuten vain törpöt, eivät tätä demokratian ja sananvapauden periaatetta halua kunnioittaa, vaan halusivat häiritä natsien marssia Tampereella, jopa väkivallalla, eikä vain rauhallisesti mieltään osoittamalla.

Luultavasti monet rähinöitsijät tai kuuma-kallet vain käyttivät tilaisuutta hyväkseen, voidakseen olla  väkivaltaisia tavalla joka herättää vähiten vasta-agressioita valtaväestössä.  Natsit nyt vain taitavat olla juuri sellainen kohde, että kun heihin kohdistaa agressiota niin se herättää kaikkein vähiten vasta-agressioita valtaväestössä.  Ehkäpä joissain piireissä esiintyy vähän myötätuntoakin  natsien hakkaajia kohtaan.

Poliisi oli kuitenkin  Tampereella varautunut tähän ja esti mielenosoituksia muuttumasta väkivaltaisiksi.

Tähän asti kaikki on niinkuin pitääkin.


Huoli alkaa siitä kun seuraa tästä tapahtumasta seuraavaa some-kirjoittelua.  Jotkut ovat valtavan närkästyneitä siitä että natseja vastaan on hyökätty ja tuomitsevat hyökkääjät, eivätkä he suinkaan suinkaan tuomitse rellestäjiä demokratian vihollisina, vaan natsien vihollisina.

Tämä on merkittävää. 

Onko meillä näin paljon piilonatseja, siis henkilöitä jotka salaa kannattavat natsiaatetta, mutta pitävät sen piilossa. Vasta sitten kun se kaksisataapäinen porukka, joka julkisesti uskaltaa tunnustautua natseiksi, joutuu uhatuksi, vaikka poliisi heitä suojeleekin, natsisympatiat pulppuavat esiin.

Se että maassamme on niin paljon natsimielisiä on toki kauhistuttavaa ja pelottavaa, mutta parempi on kuitenkin että se tiedetään.  Nyt se tiedetään.

Kuinka paljon Suomessa on kaappinatseja? 

Se ei selviä somea tutkimalla, eikä se varmaan selviäisi edes gallup- tutkimusissa, jos sitä siellä kysyttäisiin.  Heitä voi olla kymmeniä tuhansia tai enemmän.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu