Arton Puheenvuoro- Blogi Parantamisen varaa on

Eduskunnan ahdisteluongelma ja muun yhteiskunnallisen tietoisuuden alhainen taso

Populismin eräs vakavimmista ongelmista on siinä että populismi tuo esiin populäärejä ongelmia sellaisella intensiteetillä etteivät epäsuositut, antipopuläärit yhteiskunnalliset ongelmat pääse esiin poliittisissa keskusteluissa eikä myöskään mediassa.

Tällä hetkellä keskustellaan "miituu" kamppanjan takia sellaisista asioista kuin mitä ehdotuksia vanha, kalju, ruma ja lihava mieskansanedustaja on tehnyt nuorelle ja viehättävälle naisavustajalleen eduskunnan pikkujouluissa kymmenen tai kaksikymmentä vuotta sitten eduskunnan pikkujouluissa ja mistä kohtaa se on hiplannut ja onko se väärin ja miten väärin ja miten tällainen törkeä ahdistelu voitaisiin estää lainsäädännöllä, yleisen asenteen muutoksilla, tai paremmalla kotikasvatuksella ja miten väärin se on kuin sitä nuorta ja nättiä avustajaa syytetään väärin perustein siitä että hän on nuori ja nätti ja kiihottava, ainakin sen kaljun, lihavan, ruman ja vanhan mieskansanedustajan mielestä  ja sitten se vielä pukeutuukin nätisti, eli sen taukin mieskansanedustajan kannalta katsottuna provosoivasti.

En toki sano ettei näistä asioista saisi puhua, sehän on totta ja todellista, todellinen ongelma siis, mutta tärkeämpääkin mietittävää toki olsi.

Niistä tärkeämmistä puhuu ainakin eräs mieskansanedustaja nimeltä Hallis Harkimo, joka hänkin on saattanut, en  toki tiedä, enkä väitä mitään, mutta hänkin, Harkimo siis, on  joskus saattanut kenties syyllistyä nuorien  naisten lähestymiseen, heille  puhumiseen ja ehkä vähän hiplaamiseenkin.

 

Harkimo puhuu kuitenkin muista asioista, ei niin populääreistä aiheista, mutta ehkä vähän tärkeämmistä.

Harkimo puhuu Suomen velkaantumisesta, nuorten syrjäytymisestä, tekemättömistä rakennemuutoksista, työttömien sopimattomuudesta avoimina oleviin työpaikkoihin ja siitä miten se asia voitaisiin ratkaista.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/237090-hjallis-harkimolta-suorat-sanat-...

Harkimon esiin nostamat aiheet ja ongelmat eivät ole populäärejä, ne eivät ole kiinnostavia, ne ovat ikäviä, niiden ratkaiseminen vaatisi ikäviä ja antipopulistisia toimenpiteitä, niistä ei haluta puhua. 

On kivempi puhua vanhojen, rumien, kaljujen ja lihavien kansanedustajien hölmöilyistä heidän nuorten ja viehättäviin naispuolisten avustajiinsa suhteen.

Ja onhan siinä asiassa sekin puoli että nämä nuoret tai entiset nuoret viehättävät avustajat pääsevät hekin tällä tavalla vihdoin julkisuuteen.


Minulla on yksinkertainen ratkaisu tähän eduskunnan ahdisteluaongelmaan. 

Koska nuoria ja nättejä naisavustajia ei voida pukea burkhaan, lihaville, vanhoille, rumille ja kaljuille mieskansanedustajille pitäisi lakisääteisesti antaa virka-aikana sellainen lääkitys etteivät nuoret nätit naiset heitä kiinnostaisi, eikä  tuollaisia törkeitä ahdisteluajatuksia  heille tulisi edes mieleenkään.

 

Nuoria, solakoita ja komeita mieskansanedustajia ei tietenkään tässä asiassa kannata  jarruttaa, mieluimmin päinvastoin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Suomella menee hyvin kun ei ole eduskunnalla tärkeämpää pohdittavaa.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Juu, se on nyt kaikkein tärkein asia että miehet,
kansanedustajamiehet nyt ainakin,
pitää saada muutettua sukupuolineutraaleiksi.

Eiköhän ne saa siitä vielä lain aikaan.

Mutta sotea ne ei kyllä saa aikaan,
eivätkä velaksi elämistä loppumaan,
eikä työttömyysongelmaa ratkaistua,
eikä myöskään työvoimalpulaa.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Jos Arto homoja olisimme, saattaisimme toisistamme tykätä.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #3

Homojen pitäisi kyllä mieluusti karttaa toisiaan,
ettei niille vaan tulisi mitään syntisiä ja lainvastaisia houkutuksia.

Nojoo .... tämä aihe on syytä jättää tähän.
Siitäkin voi tulla syyte jos tällaisia mielipiteitä esittää.
:)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset