Uusi normaali

Perussuomalaiset edustavat Huhtasaaren mukaan nyt "uutta normaalia".  Mitä tämä käsite pitää sisällään?


Onko se vain vaaleja varten keksitty uusi käsite, käsite jolla ei ole wirallista sisältöä, mutta jolle jokainen äänestäjä pystyy näppärästi kieksimään sellaisen sisällön joka on itselle mieluinen ja se itselle meiluinen sisältö sitten tukee asianomaiselle äänestäjälle mieluista mielikuvaa perussuomalaisista ja Laurasta ja se myönteinen mielikuva tukee Lauralle ja perussuomalaisille myönteistä äänestyskäyttäytymistä.


Tuo edellä esittämäni selitys käsitteelle "uusi normaali" tuntuu minusta uskottavalta, mutta olen silti kiinnostunut ja utelias tietämään millaisia sisältöjä muut, erityisesti perussuomalaiset ja Lauran kannattajat, ovat tuolle käsitteelle keksineet.


Siitä riippumatta mitä "uusi normaali" tarkoittaa, elämä tuntuu jatkuvan suurinpiirtein normaalilla tavalla.  Presidentti Niinistö jatkaa tehtäviensä hoitoa, Lennu on päässyt vaalikaranteenista.

Noususuhdanne jatkuu, ennusteita parannetaan päivä päivältä. Nyt jännitetään sitä täyttyvätkö hallitusohjelman tavoitteet ja pitääkö Sipilän lunastaa vaalilupauksensa "tulos tai ulos". 

Ensimmäiset puoluekannatusmittaukset on vaalien jälkeen julkaistu ja ne näyttävät normaaleilta, eli samoilta kuin ennen vaaleja.

Oppositio jatkaa normaalilla tavalla hallituksen toimien arvostelua, työmarkkinajärjestöt samoin. 

Hallitukselta vaaditaan koko ajan toimia työllisyyden parantamiseksi, mutta kun niitä toimia tulee, tai niitä esitetään, ne tyrmätään ja torjutaan ja järjestetään vastarintalakkoja niiden torjumiseksi.

Kaikki jatkuu normaalisti, mutta mitä uutta siinä on?

Mitä se "uusi normaali" oikein on? 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu