Nyt on totuuden jälkeinen aika ja sen hyväksyminen on pienemmän riesan tie.

Putinin ja Trumpin Helsingissä tapahtuneen kohtaamisen jälkeen tapahtuneet tiedotustilaisuudet paljastivat selkeästi ainakin yhden asian. Totuudella ei ole enää mitään väliä. Sekä Trump että Putin kertovat totuutena asioita joita he haluavat ihmisten pitävän totuuksina, muulla ei ole väliä.

Ei ainakaan sillä ole mitään väliä mikä mahtaa olla se oikea totuus asioista.

Kaikkein uskomattominta tässä asiassa on se että niin monet haluavat uskoa näiden huijareiden "totuuden" oikeaksi totuudeksi. Jopa kokeneet mediahenkilöt näyttävät menevän siihen ansaan että he uskovat totuudeksi mitä vain, kunhan sitä toistetaan kyllin usein jonkinlaisella manipuloivalla tyylillä.

Näyttää siltä että siinä on kysymys jonkinlaisesta suggestiosta, hypnoottisesta ilmiöstä, jolle suurin osa ihmisistä on helppo altistaa.  

Aivan kaikki ihmiset eivät tietenkään ole suggeroitavissa, mutta mitäpäs vähemmistöllä on väliä. 

Myös tämän vähemmistön, joka näkee ettei keisarilla ole vaatteita, kannattaa oman etunsa vuoksi käyttäytyä kuten näksi ne vaatteet joita ei ole. Se on pienemmän riesan tie ja siksi monet ovat näkevinään, kokevinaan ja uskovinaan enemmistön tahdon mukaisesti, koska henkilökohtaisella tasolla se on pienemmän riesan tie, vaikka se itsestä tuntuisikin idioottimaiselta.

Näin tämä maailma kuitenkin toimii.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu