Monikulttuurisuus

En edes lähde arvailemaan mitä kaikenlaisia merkityksiä sanalla "monikulttuurisuus" on eri ihmisten päiden sisällä. Aion tässä esitellä sen sanan “ainoan oikean” merkityksen, eli sen  mitä monikulttuurisuus merkitsee minun mielestäni.

Monikulttuurisuus tarkoittaa sitä että yhteiskunnassa voidaan asioita katsella monella eri tavalla. eikä vain sillä tavalla miten asiat on nähty eri kulttuureissa vuosikymmenet, vuosisadat tai jopa vuosituhannet.

Monikulttuurisuus tarkoittaa sitä että asioita saa tarkastella sekä eri kulttuurien näkökulmista, mutta myös ihan uusista näkökulmista, ilman mitään kulttuurivaikutuksia.  Toki kaikki mitä teemme on tietenkin jotain kulttuurua. Uusi tapa hahmottaa asioita ei siis ole kulttuurivapaa, vaan se luo tavallaan uuden ja erilaisen kulttuurin.

Monikulttuurisuuden vastakohta on monokulttuuri, eli perussuomalaisten kannattama yhteiskuntamuoto.

Monokulttuuri tarkoittaa sitä että asiat pitää nähdä aina vain yhdestä näkökulmasta. perussuomalaisten kannattamasta näkökulmasta. Kun kaikki näkevät asiat vain yhdellä ja yhteisellä tavalla niin sillä tavalla muodostuu vahva, rohkea kansa, joka kukistaa painajaisen nimeltä monikulttuurisuus”.  Näin ainakin  Olli Immosen mukaan.

Miten Olli Immonen aikoo saada koko kansan, minut mukaanluettuna, tukemaan monokulttuuria? Sitä en tiedä. Hommaa ainakin riittää. Mitkä mahtavat olla Immosen keinot?  

Ainakin hän on varma asiastaan koska lisää julistuksensa loppuun Minulla on vahva usko taistelutovereihini. Aiomme taistella loppuun asti kotimaamme ja aidon Suomen kansan puolesta. Voitto on meidän.”


Nyt moni varmaan ajattelee että tuo minun ajatukseni sanan “monikulttuurisuus” merkityksestä on oikeastaan monokulttuurinen, koska pidän omaa tulkintaani ainoana oikeana tulkintana.  

Ei se niin ole,  sillä vaikka pidän omaa tulkintaani ainoana oikeana, en vaadi muita tulkitsemaan asiaa samalla tavoin kuin minä, vaan jokainen saa ajatella omalla tavallaan sanan “monikulttuurisuus” merkityksestä.

Olli Immosen mielestä “monikulttuurisuus” on painajainen ja Olli uneksii vahvasta, rohkeasta kansasta, joka kukistaa tämän painajaisen nimeltä monikulttuurisuus. Ollin mielestä monikulttuurisuus on  ruma kupla, jossa  hänen vihollisensa(minä)  elävät, ja se tulee ennen pitkää puhkeamaan miljooniksi pieniksi paloiksi.

Saa nähdä miten minun tässä vielä käy?  Hajoittaako Olli ja hänen taistelutoverinsa ja yhtenäinen kansa minutkin pieniksi palasiksi?   vielä vanhoilla päivilläni?

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu