Trump, Trump ja Trump

Donald Trump, tuo twiittaileva ikääntynyt playby, vaari jonka väitetään olevan henkisesti kuusivuotiaan tasolla ja jonka työpöydällä on isompi ydinasenappula kuin Pohjois-Korean diktaattorilla. Trump on poliittinen ongelma niin USA:ssa kuin maailmanlaajuisesti.

Trumpin tuomion päivä lähestyy vääjäämättä. Hänen vihollisensa saartavat häntä joka taholta ja ystävät hupenevat. Omassa sisäpiirissä on pettureita jotka vuotavat sisäpiiritietoa julkisuuteen. Media, oikeuslaitos demokraatit ja entiset rakastajattaret  ahdistelevat, vaikka heitä on yritetty rahalla vaientaa.

Mitään muuta ei ole enää odotettavissa kuin jokin Watergate- tyyppinen ratkaisu, jossa Trump eroaa ja varapresidentti astuu hänen tilalleen.


Kysymys on enää siitä halutaanko Trumpin tilalle astuvan hänen varapresidenttinsä, vai odotetaanko mieluimmin seuraavia vaaleja, joissa kansa ehkä valitsee jotenkin Trumppia ja hänen varapresidenttiään järkevämmän vaihtoehdon.


Eroa parempi vaihtoehto varmaan olisi se että Trump jatkaisi muodollisesti presidenttinä vaalikautensa loppuun, mutta päätöksiä tekisi henkisesti 6- vuotiaan twiittailevan presidentin puolesta aikuiset ihmiset, eli jonkinlainen repubkikaanien piiristä valittu komissio.

Presidentti  saataisiin suostumaan tähän järjestelyyn sillä lupauksella  että Venäjä-tutkimuksista luovuttaisiin, tai ne hoidettaisiin tavalla joka pelastaisi presidentin, USA:n, Venäjän ja Trumpin valinneiden äänestäjien kasvot.

Maailmassa olisi sillä tavalla paljon vähemmän häpeää, mutta USA:n ja maailman hallitsemisessa olisi enemmän järkeä ja vähemmän twiittejä, lapsellisuutta ja uhmakkuutta, pienempi ydinsodan uhka ja maailmantalouden romahtamisen vaara.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu